Kimlik Paylasim Sistemi Hakkinda

JDK, Visual J++, Servlet ile ilgili herşey
Forum kuralları
Resim Forum Kurallarını Okumadan Mesaj Atmayın
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız.
Resim Soracağınız soru zaten varsa? Arama yapmadan mesaj atmayın.
Forumlarda arama yapmak için tıklayınız. Dokümanlarda veya bağlantılarda arama yapmak için tıklayınız.

Mesajgönderen Süleyman Demirkeser » Prş Kas 05, 2009 9:32 am

Selamlar Arkadaslar,

kimlik paylasim sisteminden sorgu yaptirmaya calisiyorum.

ilgili dokumanda https://kps.nvi.gov.tr/mernis.kps.web.s ... efault.htm adresinde ornekler oldugu yaziyor.

ilgili siteye sifre alinmak icin ip ile basvurulmus ip den erisebiliyorum. Yalniz ne java ile ilgili nede c# ile ilgili ornekleri download edemiyorum. Dosya %20 - 30 civarinda takilip kaliyor. bir gun boyunca indirmeye calistim ama basarili olamadim.

internetten arayarak buldugum ornekler hep eski ornekler. Yani public olarak herkesin sorgu yapabildigi zamanki ornekler.

birde sanirim normal webservis olmasinin haricinde oasis guvenlik algoritmasinida barindiriyormus.

konu ile daha once calismis olan varmi acaba.

ilgilenen herkese simdiden tesekkurler
Süleyman Demirkeser

Sponsor

Sponsor

Re: Kimlik Paylasim Sistemi Hakkinda

Mesajgönderen Ufuk Doğdu » Çrş Kas 11, 2009 2:30 pm

Gerçekten yazık. Kaç gün geçmesine rağmen soruya cevap verilemediği gibi sadece 9 kişi okumuş. Bunun da en az 5'i benim. Merak ediyorum cevabı. Tekrar tekrar okuyorum fırsat buldukça ama bilmiyorum nasıl yapıldığını. İnternetten araştırıyorum ama eski sistemin örnekleri mevcut, yeni örnek yok.
İşin kötüsü, artık bu düzey bir sorunla karşılaşabilecek olan kişilerin sitesi değil burası. Neresiyse oraya yazmalı. Eski alışkanlıklar çabuk vazgeçilmiyor ama geçmek lazım.
Hadi kolay gelsin sana. Burdakiler de String bir değeri Double yapamıyorum diye mesaj atsınlar artık...
Ufuk Doğdu

Re: Kimlik Paylasim Sistemi Hakkinda

Mesajgönderen Süleyman Demirkeser » Cum Oca 08, 2010 10:20 am

ilgili yetkili arkadasa baya ugrasip ulasamama ragmen, forum vs mail list turevi yerden ornek bulabildim. asp de yazilmis ornegi visual basic e donusturerek isi exe yazip hallettim :)
Süleyman Demirkeser

Dön Java

Ana Sayfa | Üyelik İşlemleri | Döküman Ekleyin | Bağlantılar | Forumlar | Arama
Arkadaşıma Öner | Ziyaretçi Defteri | Bize Ulaşın  | Site Haritası | Reklam

© Programlama.com 1998 - 2006. Her Hakkı Saklıdır. Lütfen Anlaşma Metnini Görmek için Burayı Tıklayın
Developed and Designed by Programlama.com
Programlama.com is a vertical internet portal for Turkish software developers to exchange their knowledge about software development,design,programing and information systems.
Click here for more information in English.